Veiligheid & certificering

Nieuwesteeg Infra Techniek hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en daarom zijn we op meerdere gebieden gecertificeerd. Naast de onderstaande certificeringen heeft de veiligheid en welzijn van onze medewerkers een hoge prioriteit binnen ons bedrijf waarbij medewerkers uitgedaagd worden hier zelf bewust van te zijn en actief mee bezig te zijn.

ISO 9001

Met onze ISO 9001 certificering voldoet Nieuwesteeg Infra Techniek aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en toont Nieuwesteeg Infra Techniek aan dat kwaliteit en betrouwbaarheid binnen het bedrijf hoog in het vaandel staat.

VCA*

Nieuwesteeg Infra Techniek is VCA* gecertificeerd waarmee het handelt volgens de voorgeschreven normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en werkt volgens de voorgeschreven Arbowet en -regelgeving. Het VCA* certificaat is bedoeld voor aannemers en onderaannemers.

Erkend leerbedrijf

Nieuwesteeg Infra Techniek is een erkend leerbedrijf. We geven MBO studenten de kans zich verder te ontwikkelen in de techniek en verzorgen hierbij de juiste begeleiding.